Moedig Voorwaarts

Begin november kwam “tot ziens, Justine Keller” uit. Daarna hebben we veel gedaan om het de wereld te laten weten. We waren een week lang te gast in De Laatste Show op de VRT. In DWDD. Een hele hoop radio-optredens en Instores. Een2meterSessie. In De Canvasconnectie was een erg mooi gefilmd portret te zien. Bijzonder tof was ook De Radio1-sessie als gast van Gorki.

Justine heeft ondertussen een berg prachtige recensies gekregen, eindigde loeihoog in de Lijst van Lijsten, en sleepte ook nog eens De Gouden Luisterpaal in de wacht.
De presentaties in Nederland (Tivoli,Utrecht) en Belgiƫ (AB,Brussel)waren uitverkocht en werden zeer goed besproken. Voila, alle reden voor feest, maar niet te lang he? Want nu gaan we spelen, spelen, spelen. Op de lijst met speeldata kun je zien waar we zijn te zien en daar komen binnenkort nog flink wat concerten en festivals bij.

Gepost door spinvis