Unplugged


Zo begon ik mezelf te dwingen om niet vaker dan 1 maal per dag de mail te lezen. Ook met twitteren, dat ik een paar maanden deed, ben ik gestopt. Niet alleen om het een beetje gĂȘnant is om heel de tijd over jezelf te praten en de wereld van volgers, gevolgden en marketing-tools me vreemd aandoet, maar vooral omdat het me afleid en zelfs afsnijd van zaken die concentratie en zorgvuldigheid vereisen. Een boek lezen, een goede brief schrijven, en mijn werk, mijn muziek natuurlijk. Een interview in de krant met Nicholas Carr was verhelderend. Ik ben het op punten niet met hem eens, maar het sluit zeer goed aan bij wat ik aan mezelf had gemerkt.

Ik zonder me af, maar sluit me niet af. Integendeel, ik probeer me juist zo goed en zo zuiver mogelijk uit te drukken. Via liedjes.

Gepost door spinvis