Sneeuw

22 en 23 december, das dus morgen en overmorgen, is er in Muziekcentrum Frits Philips een kerstvoorstelling waar ik met veel plezier aan meedoe. “Drie Koningen” is een programma waarin de muziek van Micheline , La Pat, Het Zapp Quartet en mijn liedjes door elkaar zijn geroerd. Alsof dat nog niet genoeg is heb ik daarbovenop een aantal korte kerstvertellingen geschreven. Deze zullen worden voorgedragen door Tosca Niterink . Bij de vertellingen schreef Claudia Rumondor Hemelse Harpmuziek, die ook nog een keer ongekend mooi wordt uitgevoerd door Carla Bos Er zijn nog kaarten hoor. Dus als je niet vreselijk ver van Eindhoven af zit (of in Ulaanbaatar zit maar het allemaal niet wil missen), ploeter je dan door de sneeuw om het jaar nog net dat toefje te geven. You will not regret.

Gepost door spinvis