KamerMuziek

Download de flash speler om dit te zien. Download de flash speler om dit te zien. Volgend jaar ga ik paden op en lanen in met de eenmansvoorstelling "KamerMuziek" (zie agenda). Op het podium staan, naast een hoop spullen en instrumenten, drie grote plasma-schermen. Verticaal opgehangen. Rechtop dus. Er past net een mens in. Levensgroot bedoel ik. Afgelopen weken zijn er Muzikanten, Voorbijgangers, Dichters, Zangers, Schreeuwers, Zwijgers, Kinderen, Dansers, Doden, Slapers, Droevigen, Bozen, Verliefden, Goochelaars en Geesten in de studio op bezoek geweest. . Het assembleren is in volle gang maar nog zeker niet af. Op de filmpjes Hans Dagelet, Hans Dagelet en Hans Dagelet aan het pongen en Saartje Van Camp, Saartje Van Camp en Saartje Van Camp spelen een fragment uit De Loop Der Dingen.

Gepost door spinvis