KredietStorm

Download de flash speler om dit te zien.

Vrijdag 29 augustus Repetitie met het Nieuw Ensemble van twee nummers die ik schreef voor de Estrella en de Ritspiano. Micha Hamel dirigeert. Dit alles was in het kader van Eurekafoon!, een aantal composities voor nieuw bedachte muziekinstrumenten.

Zaterdag 30 augustus Wijk aan Zee. Zo’n angstig mooie zomerdag. ’s Avonds opgetreden met Luuk en Simon. Op een strand vol oogverblindend mooie jonge mensen, op de laatste dag van de zomer. Onbewust van de ophanden zijnde zwarte herfst en kredietstormen.

Donderdag 4 september Muziekgebouw aan ’t IJ. Uitvoering van de Eurekafoonstukken. Fragmenten van een stuk voor Luchtpiano ( componist :Wilbert Bulsink) die uitgevonden is door Naphur van Apeldoorn en Ali Oueld Hadj, en een stuk voor de GeluidenKast van Pieter Tensen (componist: Bart de Vrees)

luchtpiano :

Gepost door spinvis