De Wachtkamer

Tot 28 augustus te zien in het fonkelnieuwe Utrechts Archief (Hamburgerstraat) in Utrecht (dus). De Wachtkamer is een video/muziek installatie. Ik heb de levensloop van een brommer gevolgd. Vanaf 1973, toen de eigenaar, na een nachtdienst bij de DEMKA met brommer en al het kanaal inreed, via 1996 waar de brommer tussen de flippomappen en pokemon-video’s op de vrijmarkt stond, tot 2056, waar hij in handen komt van een verzamelaar.

Download de flash speler om dit te zien.

Er zitten 2 nieuwe liedjes in: “Beroemd Willen Zijn“ en “Het Verdwijnt”. De techniek was een beetje lastig, er moesten oude tv’s worden gesynchroniseerd in een loop van 10 minuten. “Guido Eijrond”:http://eijrond.nl/guido heeft het voor elkaar gekregen. Bij zijn portfolio staat een mooi stukje.

Gepost door spinvis